Om Matriks

Værdiskabende Microsoft Dynamics konsulenthus

Matriks IT er et senior forretningskonsulenthus, som hjælper mellemstore virksomheder (SMV) med at få mest muligt ud af deres it-investeringer. 

Matriks IT er et senior forretningskonsulenthus, som hjælper mellemstore virksomheder (SMV) med at få mest muligt ud af deres it-investeringer. 

Virksomheden er et værdiskabende IT-løsningshus med ambition om, at vores kunder opnår succes. Det sker gennem vores kompetencer og indgående forståelse for din forretning med rådgivning af resultatskabende high-end løsninger. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central 

Vi har mere end 20 års erfaring med at hjælpe vores kunder med at få det bedste ud af Microsoft Dynamics løsninger, lige fra Navision, Dynamics NAV til i dag 365 Business Central i skyen.  

Ingen migrering eller opgraderingsopgave er for kompliceret for os.  

Vi har altid fokus på kvalitet. 

Et værdiskabende IT-løsningshus 

Vores vision er at blive anerkendt som markedets mest værdiskabende og bedst performende IT-løsningshus, der med forretningsforståelse og best-in-class konsulenter altid leverer løsninger, der gør vores kunder succesfulde. 

Det sker gennem indgående forståelse for vores kunders forretning, vores rådgivning og vores kompetencer. 

Mange års erfaring med en vellykket historik

Virksomheden blev stiftet i 1998, og i sommeren 2018 udvidede vi med en konsulentforretning, hvor vi både sælger licenser og leverer specifikke IT-projekter til vores kunder. 

I dag har vi placeret os som en rentabel og vellykket Add-On Partner på det internationale marked. Matriks arbejder sammen med mere end 180 Matriks Solution Providers i 24 lande.

Hvem har glæde af vores ydelser? 

Vi henvender os både til danske og udenlandske mellemstore virksomheder, som ønsker at drive en effektiv forretning gennem Microsoft Dynamics 365 Business Central i skyen. 

Matriks tillægsløsninger leveres til kunder i hele verden.  

Sund virksomhedskultur 

Med en inspirerende, motiverende og professionel virksomhedskultur sørger vi for altid at være tæt på vores kunder og medarbejdere. 

Udover et seriøst samarbejdsforhold så skal det også være sjovt og inspirerende at lave forretning med Matriks. 

Hos os møder du professionelle og engagerede medarbejdere, der med masser af energi sørger for at levere til den aftalte kvalitet, tid og pris. 

Ledige stillinger 

Vi er altid på udkig efter dygtige forretningskonsulenter, og lægger vægt på at matche faglige og personlige kompetencer. 

Vores konsulenter er best-in-class performere, og vi prioriterer at sammensætte et målrettet projektteam, der opfylder kundernes forventninger. 

Din sikkerhed for den bedste kvalitet 

Vi følger op og måler tilfredsheden for at sikre at projekterne bliver gennemført effektivt, fra start til slut. Vi gør os til enhver tid umage for at forstå din forretning og dine behov, for at sikre din succes. 

Kontakt os allerede i dag, hvis vi også skal hjælpe jer