Om Matriks

Om os

Virksomheden Matriks er et værdiskabende IT-løsningshus. Det er vores ambition, at vores kunder opnår succes. Det sker gennem forståelse for vores kunders forretning, vores rådgivning og vores kompetencer, der leder til værditilførende og resultatskabende high-end løsninger. Vores konsulenter er best-in-class performere og i Matriks lægger vi stor vægt på sammensætning af målrettede projektteams, der kan opfylde kundernes forventninger.

Historie

Matriks blev grundlagt i 1998. Målet var at være en global Navision Add-On Partner og markedsleder med hensyn til dokumentstyring for Navision Financials.

Fra 2001 har vi arbejdet på at sikre vores position med aktiviteter i Asien (Navision Asia Pacific partnerkonference og Expo), Tyskland (CeBIT), USA (Navision NSC konference og seminartur), Spanien (seminar tur) og både i Danmark og internationalt (Navision World Conference). Matriks genererede mere end 80% af nettoomsætningen på eksportmarkederne.

I dag har vi placeret os som en rentabel og vellykket Add-On Partner på det internationale marked. Matriks arbejder sammen med mere end 180 Matriks Solution Providers i 24 lande.

På vores hjemmemarked Danmark arbejder vi som partner. Vi fokuserer på Microsoft Dynamics NAV og alle skyprodukter fra Microsoft (Office 365, Business 365 og Business Central). Vi søger at udvikle partnerskaber med vores partnere og kunder for at opnå fuldt potentiale i deres IT-investeringer.

Hvor vil vi hen?

Vores vision er at blive anerkendt som markedets mest værdiskabende og bedst performende IT-løsningshus, der med forretningsforståelse og best-in-class konsulenter altid leverer løsninger, der gør vores kunder succesfulde. Vi vil endvidere være den firstmover, der sætter standarden for IT-løsninger og konsulentydelser i markedet.

Hvorfor vælge Matriks?

Vi følger op og måler tilfredsheden – både hos kunden og hos konsulenten – for at sikre den bedste kvalitet. Gennem dokumenterede metoder og processer gennemføres projekterne effektivt fra start til slut. At forstå vores kunders forretning og behov er grundlaget for vores forretning. Det gør os unikke.

Hvordan gør vi det?

Med en inspirerende, motiverende og professionel virksomhedskultur sørger vi for altid at være tæt på vores kunder og medarbejdere. Udover et seriøst samarbejdsforhold så skal det også være sjovt og inspirerende at lave forretning med Matriks. Hos os møder du professionelle og engagerede medarbejdere, der med masser af energi sørger for at levere til den aftalte kvalitet, tid og pris.