Opdag hvordan du kan arbejde smartere på tværs af funktionerne i din organisation 

Vi binder din virksomhed sammen med en komplet Business Central best of suite ERP-løsning, så I opnår en samlet forretning med optimerede processer på tværs af økonomi, produktion, lager, indkøb, salg og service – og en single source of truth. 

FINANS

Fremskynd finansafslutningen, forbedr prognoser og få realtids præstationsmålinger, samtidig med at du fremmer overholdelse af regler og sikkerhed på tværs af afdelinger. 

PRODUKTION

Gør det muligt at styre produktionsproces-serne proaktivt for at forbedre gennemløb, kvalitet og oppetid, samtidig med at omkostninger reduceres og kundebehov imødekommes. 

LOGISTIK

Reducer driftsomkostningerne med effektive lageroperationer, der hjælper dig med at sende ordrer til tiden og med at levere de lovede kunderesultater. 

INDKØB

Lever produkter til tiden og tilpas dig ændringer i efterspørgslen og købsadfærd med synlighed på tværs af indkøb, produktion og lagre. 

SALG

Giv dit salgsteam mulighed for at tage bedre vare på kunderne ved at etablere best practise ved hjælp af velkendte produktivitetsværktøjer til at håndtere hele salgsprocessen. 

SERVICE

Lever bedre serviceoplevelser med planlægning, udsendelse og styring af servicekontrakter. 

Vi hjælper dig med at optimere din forretning og udarbejder dokumentation, så I til enhver tid kender forretningsgange og processer i respektive afdelinger!