Overgang fra C5 til Business Central med Power BI Integration

Industri:
Sprøjtestøbning
Projektet:
Overgang fra C5 til Business Central
Produkter:
Business Central, Power BI
Resultat:
Forbedret effektivitet, øget produktivitet og bedre dataindsigt

PDC-Plast er en førende sprøjtestøber i plastindustrien, beliggende i Helsinge, Danmark.

 

Udfordringen:

PDC-Plast stod over for udfordringer med deres eksisterende C5-system, som ikke længere kunne imødekomme deres kunders krav og behov for dokumentation og  fleksibilitet, der samtidig kunne give øget effektivitet i organisationen.

 

Den nye Business Central-platform og den tilpassede produktapp har virkelig gjort vores arbejdsprocesser meget mere effektive. Det har styrket vores adgang til dokumentation og sporbarhed om produkter og produktion, der er vigtige for vores kunder, siger Hans Feuk, driftsleder hos PDC Plast.

 

Løsningen:

Efter en dialog med flere forskellige IT-konsulenter valgte PDC-Plast at samarbejde med Matriks for at implementere Microsoft Dynamics 365 Business Central som erstatning for C5. Matriks begyndte med at analysere virksomhedens behov og identificerede områder, der krævede særlig opmærksomhed.

 

Under implementeringen udviklede Matriks bl.a. en skræddersyet produktapp, der integrerer direkte med Business Central. Appen har gjort det muligt for medarbejderne hos PDC Plast at få adgang til produktinformation, lagerstatus og produktionsdata på en brugervenlig måde, hvilket har øget effektiviteten.

 

Derudover opsatte Matriks rollecentre i Business Central, der var tilpasset de forskellige medarbejderroller hos PDC Plast. Dette sikrer, at hver medarbejder kun har adgang til de relevante oplysninger og funktioner i systemet.

 

Endelig hentede Matriks data fra PDC Plast’s eksisterende systemer og konsoliderede dem i Power BI til avanceret rapportering og analyse. Dette har givet virksomheden dybere indsigt i deres forretningsperformance og har hjulpet dem med at træffe bedre informerede beslutninger.

Efter implementeringen og integrationen har PDC Plast oplevet en række betydelige fordele:

 

Med de nye rollecentre i Business Central er vores medarbejdere i stand til at fokusere på deres specifikke opgaver uden at blive overvældet af unødvendige oplysninger. Samtidig har vi et super godt overblik over vores forretning. Det har virkelig øget vores produktivitet, tilføjer Hans.

 

Integrationen med Power BI har været en gamechanger for os. Vi kan nu dykke dybt ned i vores data og identificere mønstre og tendenser, som vi tidligere ikke havde indsigt i. Det har hjulpet os med at optimere vores forretningsstrategi og støtte vores kunder, bemærker Hans.

 

Konklusion:

Samlet set har samarbejdet med Matriks resulteret i en vellykket overgang fra C5 til Business Central for PDC-Plast, hvilket har styrket vores konkurrenceevne og positioneret os til fremtidig vækst og succes på markedet, afslutter Hans.

 

Kontakt
Casper Hesselholt

cdh@matriks.com

+45 29 22 02 93