« Tilbage til produkter

Support

Du kan altid forvente, at Matriks produkter er tilgængelige til nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Kunder

Kunder bør altid kontakte deres partner for at få hjælp til Matriks-produktrelaterede problemer. Partnerne kender kundernes løsninger bedre, end vi gør. Kontakt venligst din partner for at få hjælp.

Partner

Partnere er altid velkomne til at kontakte os for produktrelaterede spørgsmål. Hvis problemet er relateret til en fejl i vores software, løser vi selvfølgelig problemet uden beregning. Hvis problemet imidlertid ikke er relateret til en fejl i vores software (dvs. tilpasning i kundens løsning), opkræver vi vores normale timepris for support.

SLA (Service Level Agreement)

Vi er forpligtet til at reagere på alle serviceanmodninger inden for 48 timer. Dette er ikke det samme, som at sagen vil blive lukket inden for 48 timer. Vi vil altid sigte efter at hjælpe vores kunder og partnere hurtigst muligt, men svartiden for en forespørgsel afhænger meget af anmodningens kompleksitet.

Produkt roadmap

Vi er forpligtet til at gøre vores software tilgængelig på den nyeste platform så hurtigt som muligt og senest 2 måneder efter udgivelsen af en ny Microsoft Dynamics NAV-version. Vi stræber altid efter at bruge så meget standardfunktionalitet som muligt. Vi ønsker at efterlade – et så lille fodaftryk som muligt – i standardfunktionaliteten.

Supportlivscyklus

Vi forpligter os til at supportere vores produkter på den nuværende Microsoft Dynamics NAV-platform og den tidligere version. For produktversion, der vedrører ældre versioner af Microsoft Dynamics NAV-platformen (eller Navision), må du forvente længerevarende supporttid på – og vi kan opkræve gebyr for tjenesten.

Kontakt

Matriks er forpligtet til at støtte vores kunder og partnere med alle slags produktrelaterede tjenester. Du er altid velkommen til at kontakte os på: support@matriks.com. Vi beder dig om at udarbejde en klar og præcis beskrivelse af dit problem. Dette vil hjælpe os, med at hjælpe dig. Vi yder også fjernsupport til vores kunder via remote control.

Download TeamViewer klient

Vores kunder

Vi arbejder med nogle af Skandinaviens stærkeste virksomheder. Skal vi også arbejde med jer?