Om os

Et dedikeret hold
af kompetente konsulenter.

Hvorfor Matriks?

Matriks adskiller sig fra andre virksomheder på flere måder, hvilket gør os unikke og særligt effektive i vores tilgang til at løse komplekse udfordringer.

Erfaring

Hos Matriks har vi et hold af højt kvalificerede konsulenter med mange års erfaring inden for vores respektive områder. Vi trækker på vores rige erfaringsgrundlag for at levere løsninger af høj kvalitet og opnå de bedste resultater for vores kunder.

Teamwork

Vi tror på styrken i teamwork og samarbejde. Hos Matriks arbejder vi som et integreret team, hvor vi kombinerer vores forskellige ekspertiser og perspektiver for at opnå de mest effektive løsninger. Vi værdsætter en kultur, der fremmer åbenhed, respekt og tillid blandt vores team medlemmer.

Kommunikation

Hos Matriks værdsætter vi betydningen af tæt kommunikation og samarbejde med funktionelle eksperter inden for økonomi, lager, service, produktion, logistik, salg og indkøb. Ved at arbejde sammen med eksperter på tværs af forskellige områder sikrer vi, at vores løsninger er omfattende og adresserer alle relevante aspekter af vores kunders behov.

Vores historie

Matriks blev stiftet i 1998, og i sommeren 2018 udvidede vi med en konsulentforretning, hvor vi både sælger licenser og leverer specifikke IT-projekter til vores kunder. 

I dag har vi placeret os som en rentabel og vellykket Add-On Partner på det internationale marked. Matriks arbejder sammen med mere end 180 Matriks Solution Providers i 24 lande. Derudover er vi en kvalificeret Microsoft partner på det danske marked.

Mød teamet

Et stærkt hold af erfarne konsulenter

Casper Hesselholt

CEO

Michael Aoun

Executive Chairman

Hans Ole Jørgensen

COO

Vores kunder

Vi arbejder med nogle af Skandinaviens stærkeste virksomheder. Skal vi også arbejde med jer?