Ydelser

Rådgivning og ekspertise gennem højtkvalificerede IT- og forretningskonsulenter.

Hvorfor Matriks?

Hos Matriks tror vi på effektiv og forretningsdrevet udvikling, præcis kommunikation og at en pålidelig samt proaktiv arbejdsindsats er resultatet af en professionel konsulentindsats. 

Dermed er det essentielt at sidde inde med den rette viden, på det rette tidspunkt for at du og din virksomhed kan løse udfordringer og projekter til tiden. Matriks tilbyder derfor imødekommende rådgivning og ekspertise gennem højtkvalificerede IT-konsulenter, som kan indgå i kundernes projektteams eller som enkeltspecialister.

01

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er den nye sky-baserede version af Microsoft Dynamics NAV-forretningssystemet, som gør det revolutionært nemt at binde hele din virksomhed effektivt sammen. Integrationen af økonomistyring, service, salg, indkøb, lagerstyring, projektledelse og HR i én platform, gør at det er ideelt for virksomheder, der ønsker at centralisere deres forretningsprocesser og opnå større effektivitet og synlighed. Den dybe integration med Office 365 sikrer, gør det muligt, hurtigt kan anvende de nyeste Dynamics-funktioner til at styre din virksomhed fra ét sted.

Hos Matriks tilbyder vi både vedligeholdelse af Microsoft Dynamics Navision-systemet, samt opgraderinger til Business Central.

02

Microsoft Dynamics 365 FO

Microsoft Dynamics FO (Finance and Operations) er en del af Microsoft Dynamics 365-suiten og blev tidligere kendt som Dynamics Axapta. Dynamics FO er en omfattende platform til styring af din virksomheds finanser, drift, produktionsstyring, human ressources blandt andre forretningsprocesser.

Denne løsning er designet til at håndtere de mere komplekse forretningsbehov og er fleksibel nok til at tilpasses din virksomheds specifikke krav og industrielle standarder. Dynamics FO tilbyder også avancerede funktioner såsom avanceret analyse og rapportering, forsyningskædeoptimering, multi-site og multi-country support, samt globalt regnskab. Derfor er Dynamics FO velegnet til virksomheder, der opererer på tværs af forskellige geografiske områder, har komplekse forsyningskæder og/eller har behov for en omfattende og skalerbar ERP-løsning. Da dette er en del af Dynamics 365-suites, arbejder programmet sømløst med Dynamics 365-apps og Microsoft-teknologier.

Hos Matriks tilbyder vi højkvalificeret konsulent arbejde, til implementering og servicering af Dynamics FO.

03

Dynamics 365 Sales

Dynamics Sales eller Dynamics CRM (Customer Relationship Management), er en del af Microsofts Dynamics 365-suite, der kan hjælpe din virksomhed med at administrere jeres salgsprocesser og opbygge stærke kundeinteraktioner, og dermed effektiviserer salgsprocessen.

Salgseffektivisering opnås ved hjælp af funktioner som salgsautomatisering, kontaktstyring, forecast management, og opfølgning af salgsmuligheder. Hvor platformens avancerede analyseværktøjer, gør det muligt at forstå kundeinterationer bedre, og på baggrund af dette træffe informerede kunderelaterede beslutninger. Da dette er en del af Dynamics 365-suiten, er programmet tæt forbundet med Dynamics 365-apps og Microsoft-teknologier.

Hos Matriks tilbyder vi højkvalificeret konsulentarbejde, til implementering og servicering af Dynamics Sales.

04

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI er en business intelligence-platform, der giver din virksomhed mulighed for at analysere, visualisere og dele data på tværs af hele jeres organisation. Platformen integrerer data fra forskellige kilder, herunder databaser, Excel-ark, cloud-tjenester, og gør det muligt at oprette interaktive rapporter og dashboards. Dermed kan du nemt få adgang til anvendelige datavisualiseringer såsom diagrammer, grafer og tabeller for at få dybere indsigt i deres data. Derudover tilbyder Power BI analysefunktioner som forudsigende analyse, avanceret datamodellering og stærk integration med andre Microsoft-teknologier.

Hos Matriks tilbyder vi højkvalificeret konsulent arbejde, til implementering og servicering af Power BI.

05

Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps er en platform, der giver din virksomhed mulighed for at opbygge skræddersyede forretningsapps uden at skulle have omfattende programmeringsfærdigheder. Med Power Apps kan du oprette apps som ved hjælp af træk-og-slip-funktioner, skabeloner og foruddefinerede komponenter er tilpassede dine behov. Du kan også integrere data fra forskellige kilder, herunder Microsoft 365, Dynamics 365, SharePoint og mange andre, for at skabe kraftfulde og funktionelle apps. Derefter kan du oprette, tilpasse og distribuere dine apps til forskellige enheder, herunder mobiltelefoner, tablets og pc’er.

Hos Matriks tilbyder vi højkvalificeret konsulent arbejde, til implementering og servicering af Power Apps.

06

Digitale løsninger

Hos Matriks er vi eksperter i at skabe den perfekte skræddersyede løsning til din virksomhed. Dette kan være vigtigt ved virksomheder som benytter forskellige platforme til diverse behov. Vi skaber derfor sømløse integrationer mellem forskellige platforme gennem kodning. Vores tilgang er baseret på en dybdegående forståelse af både kildesystemerne og målsystemerne, samt evnen til at omsætte denne forståelse til effektiv og pålidelig kodning.

Vores kunder

Vi arbejder med nogle af Skandinaviens stærkeste virksomheder. Skal vi også arbejde med jer?